طرح کارآفرینی کشتارگاه دام

17 دسامبر , 2020 بازدید: 364 دسته: قیمت: 7000 تومان

خلاصه طرح : ۴

فصل اول – کلیات ۶
۱- ۱ مقدمه : ۷
جدول شماره ۱ ، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی ۸
تاریخچه : ۹
۱ – ۲ نام کامل طرح و محل اجرای آن : ۱۰
محل اجرا : ۱۰
۱ – ۳ – مشخصات متقاضیان : ۱۰
۱ – ۶ – وضعیت و میزان اشتغالزایی : ۱۰
مجوز های قانونی : ۱۰
مراحل صدور جواز تاسیس : ۱۱
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس ۱۱
۱- اشخاص حقیقی ۱۱
۲- اشخاص حقوقی ۱۲
مدارک مورد نیاز: ۱۲
اصلاحیه جواز تاسیس : ۱۳
تعریف: ۱۳
صدور پروانه بهره برداری : ۱۳
مراحل صدور توسعه طرح : ۱۴

فصل دوم – روش انجام کار ۱۵
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : ۱۶
بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام ۱۶
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ۱۶
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : ۱۷
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : ۱۹
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ) ۱۹

فصل سوم – امور مالی طرح ۲۰
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی ۲۱
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی ۲۱
جدول ۲ عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت ۲۲
درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود ۲۴
جدول ۳ چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها ۲۴
جدول ۴ پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی ۲۵
نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP ۲۶
نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو.سفند و گاو ۲۷
جدول ۵ آمار متوسط قیمت گوشت در سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۵ ۲۸
جدول ۶ قیمت گوشت در بازار آمریکا ۲۸
جدول ۷ قیمت گوشت در بورس لندن ۲۹
جدول ۸ ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی ۲۹
جدول ۹ بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان ۲۹
جدول ۱۰ کشورهای عمده صادر کننده در سال ۲۰۰۵ ۳۰
جدول ۱۱ کشورهای عمده وارد کننده در سال ۲۰۰۵ ۳۰
نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد . (سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۵) ۳۱
جدول ۱۲ میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال ۱۳۵۰ تا سال ۱۳۸۲ ۳۲
بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ۳۳
واحدهای فعال قبل از سال ۱۳۷۹ ۳۳
آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون ۳۴
جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر ۴۰% می باشد ۳۴
واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از ۴۰% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است ۳۵
جدول ۱۷ مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره ۸۲ – ۱۳۷۵ ( از محل تولد و واردات) ۳۶
جدول ۱۸ روند رشد جمعیت طی سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۴ و برآورد جمعیت در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ ۳۶
جدول ۱۹ بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ ۳۷
جدول ۲۰ پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ ۳۷
جدول ۲۱ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها ۳۸
جدول ۲۲ تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان ۳۸
جدول ۲۳ هزینه های ثابت سرمایه گذاری ۳۹
جدول ۲۴ زمین ۳۹
جدول ۲۵ محوطه سازی ۴۰
جدول ۲۶ فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح ۴۰
جدول ۲۷ ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح ۴۳
جدول ۲۸ شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش ۴۴
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی ۵۰ راس در شیفت ۴۴
سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی ۴۶
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی ۵۰۰ راس در شیفت ۴۷
ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی ۴۸
ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی ۴۸
ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی ۴۹
ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی ۵۰
ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی ۵۱
لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست ۵/۸ تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر ۵۳
دستگاه لاشه سوز دامی ۵۴
ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون ۵۴
لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت ۱۵۰ متر مکعب در روز ۵۵
تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب ۵۵
تاسیسات مورد نیاز طرح ۵۶
میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد ۵۷
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح ۵۸
وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی ۵۸
هزینه های قبل از بهره برداری ۵۹
فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال ۱۳۸۵ ۵۹
استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها ۶۰
برآورد جمعیت استان های کشور ۶۱
نیروی انسانی مورد نیاز طرح ۶۲
پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری ۶۲
ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری ۶۳
بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز ۶۳
میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید ۶۴
آب مصرفی کارخانه ۶۴
بخار مصرفی ۶۵
محاسبه میزان آب ، برق و سوخت مصرفی ۶۵
قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها ۶۶

فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات ۶۷
نتایج حاصله از اجرای طرح : ۶۸

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

7000 تومان – پرداخت
با توجه به اختلالات اخیر اینترنت در صورتیکه در موقع پرداخت آنلاین با خطا مواجه شدین با شماره 09357975577 از طریق تلگرام در تماس باشید.

آخرین فایل ها

تماس با ما

تماس تلفنی - 09357975577

برگشت به منوی تماس ها

ارتباط از طریق واتساپ

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها